Palvelut

Ratsastajan Fysio -valmennus ja fysioterapia sinun tarpeidesi mukaan! 

Kaikki valmennukset sisältävät OP Pohjolan urheiluvalmennuksen vastuuvakuutuksen sekä oikeusturvan. 

Ratsastajan fysioterapeuttinen ohjaus

Onko sinulla esimerkiksi kipuja tai vinoutta, jotka haittaavat istuntaa? Koetko, että kuntosi ei kestä tasosi vaatimuksia? 

Kokonaisuus sisältää fysioterapeuttisen tutkimisen, lähtötilanteen analyysin ratsain, tavoitteiden laadinnan, harjoitusohjelman sekä haluamasi määrän yksilötapaamisia (suositus väh. 4 tapaamista). Tapaamisilla keskitymme tutkimusten lisäksi oheisharjoittelun ohjaukseen sekä ratsain tapahtuvaan harjoitteluun. Alkukartoitus kotikäyntinä, Ohjaus tilattavissa kotitallille.

Hinta: 50-60 € / h sis. alv. 0-24 %. (+ matkakulut) Hevosen vuokra 10 € / h 

 

Tallityön ergonomiaa

Teetkö raskasta hevosalan työtä ja oman kehon kuormittuminen mietityttää? 

Tallityön ergonomiaa -kokonaisuus sisältää ergonomian kartoituksen työympäristössä. Soveltuu niin tallityötä tekeville, kuin myös esimerkiksi kengittäjille. Kartoituksen lisäksi saat harjoitteita oman kehon toiminnan ja suorituskyvyn parantamiseen, sekä työergonomian kehittämiseen. Tallityön ergonomiaa -kokonaisuus sisältää tapaamisia haluamasi määrän ja se voidaan yhdistää muihin palveluihin.

Hinta: 60 € / h (+matkakulut)  

Takaisin satulaan!

Oletko joutunut onnettomuuten, joka vaikuttaa kehosi toimintaan ja ratsastukseen? Haluatko palata takaisin satulaan, mutta koet, ettei se ole vielä mahdollista? 

Takaisin satulaan -kokonaisuus sisältää fysioterapeuttisen tutkimisen, lähtötilanteen analyysin ratsain, tavoitteiden laadinnan, harjoitusohjelman sekä haluamasi määrän yksilötapaamisia (suositus väh. 4 tapaamista). Tapaamisilla keskitymme tutkimusten lisäksi oheisharjoittelun ohjaukseen, kuntouttaviin fysioterapeuttisiin toimintoihin sekä ratsain tapahtuvaan harjoitteluun kehon toiminnan rajoitteet huomioiden. Palvelu tilattavissa kotitallille tai kotiin. Huom! Palvelun voi tilata, vaikkei vielä voisi ratsastaa.

Hinta: 50-60 € / h sis. alv. 0-24 %. (+ matkakulut) Hevosen vuokra 10 € / h 

 

Satulaan raskauden jälkeen

Oletko tullut hiljattain äidiksi ja kaipaat apua kehon asennon ja toiminnan hahmoittamiseen sekä sopivaan harjoitteluun paluuseen raskauden ja synnytyksen jälkeen?

Ratsastavan äidin kokonaisuus sisältää fysioterapeuttisen tutkimisen, lähtötilanteen analyysin ratsain, tavoitteiden laadinnan, harjoitusohjelman sekä haluamasi määrän yksilötapaamisia (suositus väh. 4 tapaamista). Tapaamisilla keskitymme lantionpohjan ja syvien vatsalihasten harjoitteisiin, joilla pyritään palauttamaan ja tukemaan keskivartalon hallintaa ja palautumista synnytyksen jälkeen, lisäksi oheisharjoittelun, sopivan kuormituksen tunnistamisen ja ratsastuksen harjoitteita ohjatusti ja kotiin. Valmennus tilattavissa kotitallille tai kotiin.

Hinta: 50-60 €  / h sis. alv 24 % (+matkakulut) Hevosen vuokra 10 € / h   

Ryhmätunnit tilauksesta

Ryhmätunnit tilauksesta kotitallillasi tai Kantelesärkässä kesällä 2021

Paikkoja vapaana! 

Ratsastajan istuntaa ja apuja kehittäviä harjoitteita 2-4 henkilön ryhmissä. Kantelesärkässä vuokrattavana 2 hevosta. Hevosen vuokra 10 € / h / hlö

Hinta:

2 hlö ryhmässä 35 € / h sis. alv. 10 %

3 + hlö ryhmässä 30 € / h sis. alv. 10 %

 

Ratsastajan istunta ja avut -ryhmävalmennus ratsain

Ratsastusvalmennusryhmät Kantelesärkässä

Esteratsastus maanantaisin 19-20, Kouluratsastus tiistaisin 18-19

Ryhmät täynnä toistaiseksi, kysy vapaista paikoista keväälle 2022. 

Ratsastajan istuntaa ja apuja kehittäviä harjoitteita max. 4 henkilön ryhmissä omilla hevosilla. Ennen ryhmävalmennukseen osallistumista suositellaan konsultaatiota ja muutamaa yksilövalmennustapaamista mahdollisimman suuren hyödyn aikaansaamiseksi.

Hinta: 30-35 € / h sis. alv 10 % 

Hevosen vuokraaminen valmennukseen

Mikäli sinulla ei ole omaa ratsua ja olet silti kiinnostunut osallistumaan johonkin valmennuskokonaisuuteen, on sinun mahdollista vuokrata hevonen käyttöösi

Yhteistyökumppani Kantelesärkän talli vuokraa hevosen käyttöön valmennustapaamisen ajaksi. Hevosta ei välttämättä tarvita jokaisessa valmennuksessa eikä jokaisella tapaamisella, kokonaisuus voidaan suunnitella toiveidesi mukaan! Hevosia vuokrattavissa 2. 

Hinta: 10 € / h sis. alv. 24 %. 

 

Luentokokonaisuudet

Ratsastusseurat ja tallit sekä erilaiset tapahtumat! Haluatko Ratsastajan Fysion luennoimaan jostain ratsastajan fyysiseen suorituskykyyn liittyvästä osa-alueesta tapahtumaasi? 

Ota rohkeasti yhteyttä, suunnitellaan ajatuksiisi sopiva kokonaisuus. Mahdollista myös yksittäiset ryhmävalmennukset tai tapahtumaesitykset kaikkialla Suomessa. 

Hinta: Sovitaan tilauksen yhteydessä. Sis. alv. 24%. (+matkakulut) 

Asiakkaiden kokemuksia valmennuksista

Koin valmennuksen erittäin hyvänä sekä opettavaisena. Yllättävänäkin! Ennenkaikkea oli huippua kun pääsin yhdessä laadittuihin tavoitteisiini ohjauksen avulla. Tämän lisäksi oli ihana tutustua Pennyyn, jota valmennuksen aikana sain käyttää, sillä en omista omaa hevosta.”

 

Ritva

”Räätälöity ohjelma oli hyvä. Harjoituksiin motivaatiota lisäsi se, että niiden suunnittelussa huomioitiin asiakkaan toiveet ja kuunneltiin, mitä ja missä hän itse haluaa tehdä.”

Sanna

Kotiosoite

Kantelesärkäntie 3 B 81220 JAKOKOSKI

 

Puhelin

0456909717

Sähköposti

ratsastajanfysio@gmail.com