Palvelut

Ratsastajan Fysio -valmennus ja fysioterapia sinun tarpeidesi mukaan! 

Kaikki valmennukset sisältävät OP Pohjolan urheiluvalmennuksen vastuuvakuutuksen sekä oikeusturvan. 

Ratsastajan fysioterapeuttinen ohjaus

Onko sinulla esimerkiksi kipuja tai vinoutta, jotka haittaavat istuntaa? Koetko, että kuntosi ei kestä tasosi vaatimuksia? 

Kokonaisuus sisältää fysioterapeuttisen tutkimisen, lähtötilanteen analyysin ratsain, tavoitteiden laadinnan, harjoitusohjelman sekä haluamasi määrän yksilötapaamisia (suositus väh. 4 tapaamista). Tapaamisilla keskitymme tutkimusten lisäksi oheisharjoittelun ohjaukseen sekä ratsain tapahtuvaan harjoitteluun. Alkukartoitus kotikäyntinä tai vastaanotolla, Ohjaus tilattavissa kotitallille.

Hinta: 55 € / h sis. alv. 0-24 %. (+ matkakulut)  

 

Tallityön ergonomiaa

Teetkö raskasta hevosalan työtä ja oman kehon kuormittuminen mietityttää? 

Tallityön ergonomiaa -kokonaisuus sisältää ergonomian kartoituksen työympäristössä. Soveltuu niin tallityötä tekeville, kuin myös esimerkiksi kengittäjille. Kartoituksen lisäksi saat harjoitteita oman kehon toiminnan ja suorituskyvyn parantamiseen, sekä työergonomian kehittämiseen. Tallityön ergonomiaa -kokonaisuus sisältää tapaamisia haluamasi määrän ja se voidaan yhdistää muihin palveluihin.

Hinta: 60 € / h (+matkakulut)  

Takaisin satulaan!

Oletko joutunut onnettomuuten, joka vaikuttaa kehosi toimintaan ja ratsastukseen? Haluatko palata takaisin satulaan, mutta koet, ettei se ole vielä mahdollista? 

Takaisin satulaan -kokonaisuus sisältää fysioterapeuttisen tutkimisen, lähtötilanteen analyysin ratsain, tavoitteiden laadinnan, harjoitusohjelman sekä haluamasi määrän yksilötapaamisia (suositus väh. 4 tapaamista). Tapaamisilla keskitymme tutkimusten lisäksi oheisharjoittelun ohjaukseen, kuntouttaviin fysioterapeuttisiin toimintoihin sekä ratsain tapahtuvaan harjoitteluun kehon toiminnan rajoitteet huomioiden. Palvelu tilattavissa kotitallille tai kotiin. Huom! Palvelun voi tilata, vaikkei vielä voisi ratsastaa.

Hinta: 55 € / h sis. alv. 0-24 %. (+ matkakulut) 

 

Satulaan raskauden jälkeen

Oletko tullut hiljattain äidiksi ja kaipaat apua kehon asennon ja toiminnan hahmoittamiseen sekä sopivaan harjoitteluun paluuseen raskauden ja synnytyksen jälkeen?

Ratsastavan äidin kokonaisuus sisältää fysioterapeuttisen tutkimisen, lähtötilanteen analyysin ratsain, tavoitteiden laadinnan, harjoitusohjelman sekä haluamasi määrän yksilötapaamisia (suositus väh. 4 tapaamista). Tapaamisilla keskitymme lantionpohjan ja syvien vatsalihasten harjoitteisiin, joilla pyritään palauttamaan ja tukemaan keskivartalon hallintaa ja palautumista synnytyksen jälkeen, lisäksi oheisharjoittelun, sopivan kuormituksen tunnistamisen ja ratsastuksen harjoitteita ohjatusti ja kotiin. Valmennus tilattavissa kotitallille tai kotiin.

Hinta: 55 €  / h sis. alv 24 % (+matkakulut)    

Ryhmätunnit tilauksesta

Ryhmätunnit tilauksesta kotitallillasi 

Ratsastajan istuntaa ja apuja kehittäviä harjoitteita 2-4 henkilön ryhmissä. 

Hinta:

2 hlö ryhmässä 50 € / h sis. alv. 24 %

3 + hlö ryhmässä 40 € / h sis. alv. 24 %

 

Ratsastajan istunta ja avut -ryhmävalmennus ratsain

 

Joensuun Ratsastusopistolla maanantaisin klo 16-17 ja 17-18. 

Hinnat sisältävät hevosen vuokran tunneille, et tarvitse omaa hevosta

Hinta ryhmäkoon mukaan 40-65 € / h sis. alv 10% 

Asiakkaiden kokemuksia valmennuksista

Koin valmennuksen erittäin hyvänä sekä opettavaisena. Yllättävänäkin! Ennenkaikkea oli huippua kun pääsin yhdessä laadittuihin tavoitteisiini ohjauksen avulla. Tämän lisäksi oli ihana tutustua Pennyyn, jota valmennuksen aikana sain käyttää, sillä en omista omaa hevosta.”

 

Ritva

”Räätälöity ohjelma oli hyvä. Harjoituksiin motivaatiota lisäsi se, että niiden suunnittelussa huomioitiin asiakkaan toiveet ja kuunneltiin, mitä ja missä hän itse haluaa tehdä.”

Sanna

Kotiosoite

Kantelesärkäntie 3 B 81220 JAKOKOSKI

 

Puhelin

0456909717

Sähköposti

ratsastajanfysio@gmail.com